Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,0 (78x)
2. 12. 2016
Skořicovo-mandlové hvězdičky
Apetit
Skořicovo-mandlové hvězdičky
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,0 (78x)

Křehké hvězdičky plné mandlí jsou jednoduché, rychlé a moc krásné – a výhodou je i to, že na ně spotřebujete bílky, které vám po vánočním pečení možná zbyly. Skořicovo-mandlové hvězdičky připravíte ze čtyř surovin, zkrátka ideální recept na vánoční cukroví.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Na cca 50 kousků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 50 kousků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4050 kcal
  • Bílkoviny 104 g
  • Sacharidy 421 g
  • Tuky 187 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(78 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
silmarel
23.12.2016 23:44

Dobrý den, krásně voní, ale při hnětení těsta jsem musela přidat docela dost mouky, těsto hrozně lepilo

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/12

Sváteční pečení je radost! Aby Vánoce byly opravdu sladké a veselé, máme pro vás nápadité perníčky, které ozdobí stůl i stromeček, cukroví, které letos prostě musíte mít, vláčný vánoční věnec i voňavé sladkosti z celého světa. Nejlepší rybí vývar je ten domácí, a tak vás ho naučíme. S tipy od šéfkuchaře Radka Šubrta to je hračka, a navíc velká lahůdka. Z jednoho základního vývaru pak můžete připravit hned čtyři různé rybí polévky.  Vyrazili jsme na holčičí mejdan u Bjukitchen a máme pro vás spoustu receptů na úžasnou předvánoční party. Nechybí domácí vaječný koňak, který využijete jako welcome drink i božský jedlý dárek.