Křehké hvězdičky plné mandlí jsou jednoduché, rychlé a moc krásné – a výhodou je i to, že na ně spotřebujete bílky, které vám po vánočním pečení možná zbyly. Skořicovo-mandlové hvězdičky připravíte ze čtyř surovin, zkrátka ideální recept na vánoční cukroví.
Videorecept
Suroviny
Na recept
- Energie 4050 kcal
- Bílkoviny 104 g
- Sacharidy 421 g
- Tuky 187 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/12
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/12
Sváteční pečení je radost! Aby Vánoce byly opravdu sladké a veselé, máme pro vás nápadité perníčky, které ozdobí stůl i stromeček, cukroví, které letos prostě musíte mít, vláčný vánoční věnec i voňavé sladkosti z celého světa. Nejlepší rybí vývar je ten domácí, a tak vás ho naučíme. S tipy od šéfkuchaře Radka Šubrta to je hračka, a navíc velká lahůdka. Z jednoho základního vývaru pak můžete připravit hned čtyři různé rybí polévky. Vyrazili jsme na holčičí mejdan u Bjukitchen a máme pro vás spoustu receptů na úžasnou předvánoční party. Nechybí domácí vaječný koňak, který využijete jako welcome drink i božský jedlý dárek.