Jednoduchý salát, který ale hraje barvami i chutěmi. Kromě zeleného, svěžího lupení jsme přidali i medový kozí sýr a šťavnaté jahody.
Porce
Suroviny
Porce
Na salát
Na zálivku
Na 1 porci
- Energie 401.17 kcal
- Bílkoviny 11.5 g
- Sacharidy 16.67 g
- Tuky 29.33 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/5
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/5
Rozkvetlé květnové číslo, které vychází už 15. 4., se nese v duchu májových lásek a oslav 17. narozenin Apetitu. Přijměte naše pozvání na slavnostní narozeninový oběd a ochutnejte naprosto dechberoucí chiffonový dort, který pro vás upekl sám Josef Maršálek. Své lásce připravte zamilované dezerty, které mohou svou sladkostí směle konkurovat polibkům pod rozkvetlou třešní, či delikátní pokrmy z bílého chřestu. Představíme vám také novou kuchařku Gordona Ramsaye či projekt Skromné jídlo první šéfredaktorky Apetitu Hanky Michopulu, jenž si klade za cíl pomoci samoživitelkám a samoživitelům, kteří jsou ve velmi nelehké situaci. Apetit, napsáno s chutí.