Rýžové dezerty bývají pracnější, ale vynaložená námaha se vyplatí. Uvěříte, až si budete horké rýžové koblížky máčet do hedvábného vanilkového krému...
Porce
Suroviny
Porce
Na krém
Na skořicový cukr
Na 1 porci
- Energie 186.36 kcal
- Bílkoviny 4.48 g
- Sacharidy 26.2 g
- Tuky 6.24 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/2
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2023/2
K únoru, měsíci neodmyslitelně spjatému s masopustem a řadou zvyků, tradičně patří vepřové maso ve všech podobách, koblihy a palačinky. Ani jedno nebude v novém vydání Apetitu, které vychází už 12. ledna, rozhodně chybět. Pokud vás ovšem na bůček, kolínko či slaninu příliš neužije, nezoufejte. Abychom masovou nálož vyvážili, sepsali jsme pro vás totiž i recepty na 5 neotřelých večeří bez masa. Vytáhli jsme také staré kuchařské sešity a nalezeným pokrmům oblékli modernější kabátek. O své tipy, jak správně sestavit zdravou snídaňovou, obědovou či svačinovou krabičku, se s námi podělila nutriční terapeutka Lada Nosková. Život vám osladíme svůdnými dezerty z bílé čokolády, které jsou jako stvořené na oslavu svátku svatého Valentýna. Pokud by pro vás byly málo vášnivé, vsaďte na recepty z restaurace Brasileiro, které vám do kuchyně zaručeně vnesou pořádně žhavé brazilské rytmy. Apetit, napsáno s chutí.