Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
2,2 (111x)
18. 7. 2014
Rýže z Ghany


> 60 min
2,2 (111x)

Ostré a průrazné rizoto patří k nejoblíbenějším africkým jídlům a je známé jako ,rýže Jolloff‘. Jeho kořeněný základ se hodí i do polévek a omáček.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na kořeněný základ

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 846.5 kcal
  • Bílkoviny 44.5 g
  • Sacharidy 97.5 g
  • Tuky 28.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 2,2/5

Hodnocení receptu

2,2/5
(111 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/11

Listopad 2007