Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
2,2 (112x)
18. 7. 2014
Rýže z Ghany


> 60 min
2,2 (112x)

Ostré a průrazné rizoto patří k nejoblíbenějším africkým jídlům a je známé jako ,rýže Jolloff‘. Jeho kořeněný základ se hodí i do polévek a omáček.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na kořeněný základ

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 846.5 kcal
  • Bílkoviny 44.5 g
  • Sacharidy 97.5 g
  • Tuky 28.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 2,2/5

Hodnocení receptu

2,2/5
(112 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Miroslava Hemmerova profile image
Miroslava Hemmerova
23.06.2009 17:57
Recept jsem ještě nezkoušela, jen si ho teď přečetla, ale zaráží mě doba vaření- rýži basmati podle mých zkušeností obvykle stačí 15 min.,aby změkla, tady je celková doba vaření rýže třicet minut, nebude poté úplně rozvařená? Ráda bych tohle africké rizoto zkusila...ale mám trochu obavy, zda nebude z rýže kaše.
  profile image
kroduk
06.01.2015 09:45

Dobrý den,
včera jsem uvařil jídlo k večeři, dle receptu - rýže byla již hodně změklá. Myslím že 15 - 20 minut by ji stačilo.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/11

Listopad 2007

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.