Ostré a průrazné rizoto patří k nejoblíbenějším africkým jídlům a je známé jako ,rýže Jolloff‘. Jeho kořeněný základ se hodí i do polévek a omáček.
4
Suroviny
4
Na kořeněný základ
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 846.5 kcal
- Bílkoviny 44.5 g
- Sacharidy 97.5 g
- Tuky 28.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
2,2/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2007/11
Listopad 2007
Komentáře
Dobrý den,
včera jsem uvařil jídlo k večeři, dle receptu - rýže byla již hodně změklá. Myslím že 15 - 20 minut by ji stačilo.