Šťavnaté rozinky umí ozvláštnit každé jídlo, slané i sladké. Rýže využijete nejen jako přílohu, ale také jako předkrm nebo samostatný chod pro lehkou večeři. Vegetariánská rýže po indicku připravte jako rychlou večeři nebo jako lehký oběd během náročného dne.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 308 kcal
- Bílkoviny 7.75 g
- Sacharidy 60.25 g
- Tuky 4 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2004/4
Duben 2004