Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,4 (61x)
21. 4. 2017
Pražma s citronem pečená v papilotu
Apetit
Pražma s citronem pečená v papilotu
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
3,4 (61x)

Dobré ryby si žádají jednoduchou úpravu. Na pečení v celku se hodí jakákoli pěkná mořská bělomasá ryba; nejlépe bez spousty drobných kostí. Výborný je například chňapal červený (red snapper), pražma (někdy prodávaná pod názvem pomfret) či morčák (neboli mořský vlk). Pražma s citronem pečená v papilotu je toho všeho důkazem.


Nezhasínat obrazovku
2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 607.5 kcal
  • Bílkoviny 40.5 g
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 44 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,4/5

Hodnocení receptu

3,4/5
(61 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/6

Červen 2008