Dobré ryby si žádají jednoduchou úpravu. Na pečení v celku se hodí jakákoli pěkná mořská bělomasá ryba; nejlépe bez spousty drobných kostí. Výborný je například chňapal červený (red snapper), pražma (někdy prodávaná pod názvem pomfret) či morčák (neboli mořský vlk). Pražma s citronem pečená v papilotu je toho všeho důkazem.
2
Suroviny
2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 607.5 kcal
- Bílkoviny 40.5 g
- Sacharidy 7 g
- Tuky 44 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,4/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/6
Červen 2008