Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
5,0 (10x)
12. 7. 2017
Pikantní chilli meruňky
Apetit
Pikantní chilli meruňky
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
5,0 (10x)

„Každoročně si jich zavařím pár menších sklenic. Chilli meruňky jsou výborná příloha ke grilovaným masům nebo k rýži s masem na orientální způsob. A úžasné je i spojení pikantních meruněk s vanilkovou zmrzlinou!“ napsala nám o svém receptu čtenářka Apetitu Ludmila Holčíková.


Nezhasínat obrazovku
4 skleničky (cca 300 ml)
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4 skleničky (cca 300 ml)
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 452 kcal
  • Bílkoviny 6.75 g
  • Sacharidy 81.25 g
  • Tuky 8.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/7

Červenec 2008

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.