Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,5 (13x)
1. 9. 2023
Pečený celý květák se sýrovo-pivní omáčkou
Apetit
Pečený celý květák se sýrovo-pivní omáčkou
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,5 (13x)

Víte, že květák můžete upéct i vcelku? Jednodušší už to být nemůže. Omáčka chutná příjemně nahořkle po pivu. Pokud ho nemáte rádi nebo ji chcete podávat dětem, nahraďte pivo stejným dílem mléka nebo smetany. Omáčka je nejlepší, když se jí teplá.


Nezhasínat obrazovku

Porce

6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Na květák

Na omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 569.67 kcal
  • Bílkoviny 18.5 g
  • Sacharidy 28.5 g
  • Tuky 39.33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/9

Zářijové číslo Apetitu vás příjemně naladí na nadcházející babí léto. Jedlé suvenýry z prázdninových cest společně proměníme v lahodné večeře. Nahlédneme do nové kuchařky Tradice – lidové zvyky a recepty a tím nejchutnějším způsobem oslavíme dožínky. V nové škole vaření vás Marek Raditsch bude každý měsíc učit mistrovsky zpracovat obyčejné suroviny. Začínáme houbami a dýní! Podzimní ovoce vás zláká k pečení těch nejsladších dezertů, zatímco nové květákové recepty a pestrá jídla plná zeleniny vás budou svádět k experimentům v kuchyni. Nechybí ani nové nápady na neotřelé sendviče, které budou chutnat dětem o přestávce i vám v práci. Pod pokličku nahlédneme také školním jídelnám a zjistíme, jak se změnily a jakou roli hrají v životě dětí. Zářijový Apetit je v prodeji od 18. 8. 2022. Apetit, napsáno s chutí.