Kakaové ořechy jsme tentokrát naplnili krémem z pařížské šlehačky. Vzniklo naprosté souznění chutí, které mezi vánočním cukrovím nesmí chybět. Temná chuť čokolády s vlašskými ořechy skvěle ladí. Vyzkoušejte i vy toto hříšně dobré cukroví.
Na 50 ořechů
Suroviny
Na 50 ořechů
Na pařížský krém
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 8262 kcal
- Bílkoviny 83 g
- Sacharidy 595 g
- Tuky 603 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání: