Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,5 (35x)
18. 7. 2014
Osvěžující tabouleh


Velmi snadné
< 30 min
4,5 (35x)

Kuskusu věnujte lásku – promíchávejte ho rukama a dejte mu čas nasát všechny chutě i vůně. Přijme je z rajčat, oleje, citronové šťávy a soli; voda do něj patří až nakonec! Tabouleh je výborný jako předkrm nebo příloha ke kuřeti či rybě.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 444.75 kcal
  • Bílkoviny 4 g
  • Sacharidy 47 g
  • Tuky 23.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit Osvěžující tabouleh

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(35 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Marika Klčová profile image
Marika Klčová
18.08.2020 18:56

Tabouleh byl, s prominutím, velký propadák. Horší jsem neměla.

Recept je součástí kolekce

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.