Tohle čatní si na focení pochvalovali i ti, kdo si jindy na fenyklu nepochutnají. Skvělé je ke grilovanému, ale i pečenému masu.
Suroviny
Na recept
- Energie 4161 kcal
- Bílkoviny 113 g
- Sacharidy 764 g
- Tuky 0 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/7
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2019/7
Léto je tu a zahrady i tržiště oplývají svěží zeleninou a zralým ovocem. Uvařte s námi báječná letní jídla z cuket a rajčat, naložte křehkou zeleninu a připravte pikantní čatní, které se bude skvěle hodit ke grilovanému masu. Vydejte se na reportáž k pohádkovému rybníku na Kokořínsku, kde možná nechytíte zlatou rybku, ale čerstvého pstruha, úhoře či jesetera vám tam uloví dva sympatičtí rybáři. Borůvky, višně a meruňky si vychutnejte v ovocných knedlících. Třešně, maliny, rybíz a broskve proměňte v božské dezerty. Zkrátka užívejte si léta plnými doušky! Apetit, napsáno s chutí.