Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
5,0 (6x)
10. 4. 2024
Nakládaná červená cibule
Apetit
Nakládaná červená cibule
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
5,0 (6x)

Nakládaná červená cibule je přesně to eso v rukávu, které vaše burgery a pokrmy mexické kuchyně chuťově vyzdvihne do závratných výšin. Díky naložení do nálevu z octa, soli a cukru cibule změkne a zkřehne, utlumí se její štiplavost, ale na druhou stranu zvýrazní chuť a zářivá barva. 


Nezhasínat obrazovku

Porce

1
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 135 kcal
  • Bílkoviny 2 g
  • Sacharidy 32 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Dokonalý domácí hamburger
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/10

Říjnové číslo Apetitu, které vychází už 14. 9. 2023, zaručí, že si i nadcházející chladnější podzimní dny užijete na maximum. Se spokojeným žaludkem se totiž každá plískanice snáší líp. Hlavní linkou je jako každý rok česká kuchyně a lokální a sezonní suroviny, letos jsme se ovšem podívali ještě hlouběji do historie a oprášili i poklady té rakousko-uherské. O tradicích si popovídáme s Petrou Burianovou. Přidáme i tipy, jak uvařit oblíbené české speciality bez lepku. Těšit se můžete i na houbové recepty a hned tři různé (a naprosto božské) zelňačky. Vypravili jsme se za vyhlášenými cukráři a vyprosili od nich osvědčené recepty na milované zákusky – větrník, indiánky, laskonky, punčák a dort Maršál. Helena Fléglová vás navíc krok za krokem naučí odpalované těsto. S naší Pohlednicí zavítáme na Slovensko a rovnou vyzpovídáme tamní slavné šéfkuchaře, cukráře a blogery. S radostí vám také představíme novou Línou kuchařku, plnou skvělých receptů a praktických tipů, jak si v kuchyni co nejvíc zjednodušit práci a přitom neobětovat kvalitu a chuť pokrmů. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Okurky z Ambiente

Nakládané okurky milují všichni a recepty se dědí po generace. Jak je připravují známí foodlogeři a šéfkuchaři?

Jsou pokrmy, u kterých klidně experimentujete a nebojíte se zkoušet nové postupy nebo vyměňovat ingredience. Ale jakmile najdete nakládané okurky, které si zamilujete, a navíc získáte recept na jejich přípravu, už nikdy nebudete zkoušet cokoli měnit. Recepty se tak dědí po generace. Já jsem si například jistá, že jednou převezmu žezlo a zodpovědnost od naší moravské babičky a budu dělat nakládačky podle ní. Jsou totiž nejlepší. Stejně jako ty vaše.