Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,4 (19x)
13. 6. 2023
Mini sekaná s bramborovou kaší
Apetit
Mini sekaná s bramborovou kaší
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,4 (19x)

Klasická sekaná s jemnou bramborovou kaší je absolutní klasika. Některé děti ovšem plátek sekané nesnědí. Když ale ze stejné směsi uděláte hamburgerovou placičku nebo masovou kuličku, nemají problém. Navíc se do mletého masa dá zamíchat ledacos, my tentokrát přidali vločky. Můžete ale zkusit přidat třeba i nastrouhanou mrkev či cuketu, které dodají sekané na šťavnatosti – ale všeho s mírou!


Nezhasínat obrazovku
Pro 4–6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob

Na bramborovou kaši

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3593 kcal
  • Bílkoviny 176 g
  • Sacharidy 374 g
  • Tuky 164 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/6

Červnový Apetit (v prodeji od 19. května) je naší ódou na přicházející léto a také pozvánkou do gurmánského světa plného chutí. Ty s námi můžete objevovat prostřednictvím Dnů Apetit, týdenního online festivalu toho nejlepšího jídla a pití, který si lze užít z pohodlí svého domova. Týden výhodných nákupů, slev a dárků vyvrcholí v sobotu 18. června 11. Apetit piknikem. Přijměte naše pozvání a dorazte za námi do pražské Grébovky. A jaká inspirace vás čeká na stránkách červnového vydání? Vychutnejte si s námi večeře s těstovinami či ty nejlepší jahodové recepty z naší nové kuchařky, uspořádejte pro přátele hostinu pod širým nebem, naučte se kouzlit s tortillami, zpracovat kedlubnové listy nebo připravit pravé italské rizoto. Podělíme se s vámi i o recepty na luxusní snídaně a naše tajné finty, jak děti bez nátlaku naučit jíst více luštěnin či zeleniny.  Těšit se můžete i na rozhovor s čerstvou vítězkou soutěže Peče celá země Martinou Kynstlerovou. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Týden s Apetitem: 5 večeří na předjaří a pohár, kterému nelze odolat

Přechod mezi zimou a jarem bývá nevyzpytatelný – jeden den toužíte po hutné polévce, která vás zahřeje, a druhý už máte chuť na něco svěžího a lehkého. Tento týden jsme sestavili večeře tak, abyste si vychutnali to nejlepší z obou období. Zahřejte se mexickou polévkou, ochutnejte lehké fenyklové ragú nebo burger v houbové omáčce. A na závěr týdne si dopřejte dezert, který stojí za to! Už se vám sbíhají sliny?