Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
3,9 (8x)
18. 7. 2014
Masová pánvička s cizrnou


Snadné
< 30 min
3,9 (8x)

Připravte si skvělý jednoduchý, rychlý a sytý pokrm v rekordním čase. Potřebovat vedle masa budete ještě konzervu cizrny a rajčat.


Nezhasínat obrazovku
2-3
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2-3
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 805.5 kcal
  • Bílkoviny 34.5 g
  • Sacharidy 69.5 g
  • Tuky 31 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Masová pánvička s cizrnou

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
14.09.2007 08:29
Recept se nachází v č.3/07, str.14

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.