Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
4,3 (75x)
3. 7. 2017
Máslové croissanty a čokoládové rolky
Apetit
Máslové croissanty a čokoládové rolky
Apetit


Pro zkušené
> 60 min
4,3 (75x)

Tajemství dokonalého croissantu je v těstě, do kterého se zabalí tuk a které se několikrát rozvaluje a překládá. Výsledkem bude na povrchu křupavé, uvnitř vláčné a nadýchané pečivo, které za všechno vynaložené úsilí a čas rozhodně stojí!


Nezhasínat obrazovku
Na 30-40 croissantů
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 30-40 croissantů

Na čokoládové rolky (pain au chocolat)

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 8009 kcal
  • Bílkoviny 171 g
  • Sacharidy 743 g
  • Tuky 458 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(75 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Mrkvičky z listového těsta

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/7

* Grilujte s námi!* Zahradní slavnost* Chorizo, kapary, rukola* Kávové osvěžení* Upečte si domácí croissant

Související články