Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
5,0 (11x)
18. 7. 2014
Mačkané brambory z plechu
Apetit
Mačkané brambory z plechu
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
5,0 (11x)

Elegantní příloha nebo – v doprovodu tvarohu nebo čerstvého sýra a bylinek – jednoduché hlavní jídlo


Nezhasínat obrazovku
8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 272.88 kcal
  • Bílkoviny 5 g
  • Sacharidy 47.5 g
  • Tuky 5.13 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
baronessa
26.10.2009 19:11
brambory jsem podávala s notnou dávkou kysané smetany, dušenou zeleninou, opečenou slaninou a trochou strouhaného sýra...neodolatelná hromádka na talíři :)

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/5

Květen 2008

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.