Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
5,0 (5x)
12. 9. 2023
Louhovaná bulka se šunkou a rychle naloženými ředkvičkami
Image Professionals
Louhovaná bulka se šunkou a rychle naloženými ředkvičkami
Image Professionals


Velmi snadné
< 20 min
5,0 (5x)

Když bylo v lednici vymeteno, poslední záchranu představoval chleba s hořčicí. Tohle je naše verze de luxe. Louhovaná bulka ovšem neobsahuje pouze hořčici, najdete v ní ještě krůtí šunku a rychle naložené ředkvičky. 


Nezhasínat obrazovku

Porce

1
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

1

Na naložené ředkvičky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1366 kcal
  • Bílkoviny 79 g
  • Sacharidy 233 g
  • Tuky 2 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/9

Zářijové číslo Apetitu vás příjemně naladí na nadcházející babí léto. Jedlé suvenýry z prázdninových cest společně proměníme v lahodné večeře. Nahlédneme do nové kuchařky Tradice – lidové zvyky a recepty a tím nejchutnějším způsobem oslavíme dožínky. V nové škole vaření vás Marek Raditsch bude každý měsíc učit mistrovsky zpracovat obyčejné suroviny. Začínáme houbami a dýní! Podzimní ovoce vás zláká k pečení těch nejsladších dezertů, zatímco nové květákové recepty a pestrá jídla plná zeleniny vás budou svádět k experimentům v kuchyni. Nechybí ani nové nápady na neotřelé sendviče, které budou chutnat dětem o přestávce i vám v práci. Pod pokličku nahlédneme také školním jídelnám a zjistíme, jak se změnily a jakou roli hrají v životě dětí. Zářijový Apetit je v prodeji od 18. 8. 2022. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Ředkvičky udělají z obyčejného sendviče křupavý zážitek

Ředkvičkové listy nevyhazovat! Skvěle se hodí do polévek, pesta, omelet i smoothie

Většina z nás je bezmyšlenkovitě odkrajuje a vyhazuje. Přitom ředkvičkové listy jsou plné chuti, vitaminů a kulinárních možností. Ať už jste milovníci bezodpadového vaření, nebo prostě chcete vyzkoušet něco nového, ředkvičkové listy si zaslouží vaši pozornost. Jsou výborné do polévek, skvěle chutnají v pestu a překvapí vás i v omeletách nebo smoothie. Poradíme vám, jak je správně zpracovat, aby vynikla jejich chuť i potenciál.