2015/6
18.05.2015
2015/6
18.05.2015
Obsah vydání
Máme pro vás 116 tipů pro čerstvou letní sezonu. Večeře bez masa, luxusní oběd z Francie, křupavý chřest i voňavé bylinky.
Červen bez jahod je jako Romeo bez Julie. Krásná barva, skvělá chuť a úžasná vůně: jahody jsou prostě nejvíc. Užijte si je naplno s našimi božskými recepty.
Sladké zelené kuličky hrášku chutnají nejlépe čerstvé rovnou ze zahrádky. My je přidali do jídel, která chceme jíst pořád znovu. Jednou s kuřecím masem, podruhé jako nákyp se slaninou, pak v polévce či těstovinách.
Naučte se domácí sýr. Je to jednodušší, než si myslíte. Kromě podrobného návodu pro vás máme také snadné recepty s různými druhy sýra, od polévky až po salát.
< 30 min
3,2
Kuřecí supreme se zeleninou na cideru & estragonovou omáčkou
> 60 min
3,6
Dort s panýrem, dvojí cibulí a hráškem
< 60 min
4,4
Indická květáková polévka s panýrem
< 30 min
4,4
Domácí panýr
> 60 min
3,6
Třípatrová Pavlova s jahodami
< 60 min
0,0
Kuřecí prsní řízky s hráškem a pestem
< 30 min
0,0
Chřest s estragonovým dresinkem
< 60 min
3,8
Lívanečky s čerstvým sýrem a brokolicí
< 20 min
0,0
Sýrová terina s barevným salátem
< 30 min
4,8
Čerstvý měkký sýr
< 10 min
5,0
Pomazánka z domácího pivního sýra
< 20 min
4,0
Domácí pivní sýr
< 60 min
3,2
Vanilkové makronky s malinovou zmrzlinou
< 60 min
5,0
Hovězí filet pečený na hořčici se smetanovými houbami
< 60 min
0,0
Křupavé brambůrky s česnekem a šalvějí
< 20 min
5,0
Salát s kozím sýrem a medovou zálivkou
< 20 min
5,0
Bylinkové máslo
< 10 min
5,0
Bazalkový olej s česnekem
< 60 min
0,0
Rozmarýnová sůl
< 45 min
4,1
Piškotová roláda bez vážení s pařížskou šlehačkou
< 30 min
2,8
Tvarohové knedlíky s jahodami
< 30 min
3,9
Tiramisu s jahodami
> 60 min
3,4
Cheesecake s jahodovým mramorováním
< 30 min
4,3
Jahodové cappuccino & domácí piškoty
< 30 min
5,0
Ouška s trojím hráškem, burratou a houbami
< 60 min
0,0
Hrášková polévka s mraženým kozím sýrem
< 60 min
0,0
Nákyp s hráškem a slaninou
> 60 min
0,0
Selečí kolínka na pivě
> 60 min
5,0
Pečené selátko s jablečnou omáčkou
< 10 min
4,3