Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
3,9 (24x)
7. 10. 2015
Kuřecí játrovka


Velmi snadné
< 20 min
3,9 (24x)

Vznešeně se jí říká parfait; vy jí ale klidně říkejte Majka, Májka nebo Mařenka. Tahle paštika je důkazem, že existuje zdánlivě nemožné: paštika bez vysokého podílu kuřecích kůží (přestože etikety na kupovaných paštikách tvrdí opak).


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2509 kcal
  • Bílkoviny 83 g
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 228 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(24 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Jana Jerabkova
09.02.2015 09:30

Velmi se mi recept líbí,přidala bych provencsálské koření

Katka Burešová profile image
Katka Burešová
05.12.2014 15:17

Skvělá záležitost ;-)

Eva Weiserová
29.10.2014 08:59

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak dlouho paštika v ledničce vydrží? Děkuju.

Jana Kopřivová
07.10.2015 14:57

Dobrý den Evi, v chladničce by paštika měla bez problémů vydržet tři dny, ale je tak dobrá, že bychom se dost divili, kdyby Vám tak dlouho vydržela. ;-)

Miroslav Šafka profile image
Miroslav Šafka
18.10.2014 15:58

Dobrý den, jako základ jsem použil výše popsaný recept, ale jak je u mne zvykem, udělal jsem pár změn. Máslo jsem z části (dvě třetiny oleje) použil extra panenský řecký olivový olej, místo vína jsem použil brandy a v závěru paštiku nepasíroval, pouze umixoval. Výsledek prostě nad očekávání vynikající. Zdraví Miroslav Š.

Michaela Šurmanová
15.10.2014 16:48

delala jsem o vikendu, pred vinem jsem nechala na jatrech jeste odparit orechovy liker a nejdriv jsem delala cibulku, az pak jatra; masla jsem dala mene, i tak je pastika velmi jemna a maslova; pres pasirku jsem sla jen jednou; do lednice jsem dala zalite maslem; chutove velmi jemna, dobra a jednoducha na pripravu

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/9

Snídaně & svačinyDezerty babího létaJídla z mrazákuVzpomínky na prázdniny

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.