Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
5,0 (12x)
18. 7. 2014
Křupavé kuře v mandlích


Snadné
< 30 min
5,0 (12x)

Sýr s modrou plísní a petrželka dodají kuřecím řízkům vůni, mandle zase křupavost. Získáte večeři jako z vyhlášené restaurace.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 314.5 kcal
  • Bílkoviny 31.25 g
  • Sacharidy 1.75 g
  • Tuky 18.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Křupavé kuře v mandlích

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
tynas
09.10.2009 14:06
Jídlo je velice jednoduché a dobré, sýr dodá masu zajímavou chuť a mandle jsou opravdu krásně křupavé. Hlavně se maso v troubě nevysušilo a bylo štavnaté. Kombinace s hranolkama a salsou je také výborná.

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.