Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
3,8 (12x)
18. 7. 2014
Kořeněné kuře v tortille
pixabay.com
Kořeněné kuře v tortille
pixabay.com


Velmi snadné
< 10 min
3,8 (12x)

Zbyl vám kousek kuřecího masa? Využijete ho do mexické tortilly. Rychlé jídlo, které se hodí, třeba když čekáte hosty.


Nezhasínat obrazovku
Na 1 oběd
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 oběd
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 618 kcal
  • Bílkoviny 23 g
  • Sacharidy 105 g
  • Tuky 8 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/4

Duben 2009

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.