Lehounké sněhové pusinky můžete podávat jen tak, vyskládané ve skleněné míse nebo váze s širším hrdlem, můžete je ale i dát do sáčku a rozdat, podávat s čokoládovou zmrzlinou, ke kávě (s alkoholem, třeba s vaječným likérem...), můžete si z nich udělat Eton mess – tedy smíchat je se šlehačkou a ovocem, klidně opečeným na másle... Mají tolik, tolik využití!
Suroviny
Na recept
- Energie 2000 kcal
- Bílkoviny 88 g
- Sacharidy 400 g
- Tuky 0 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/2
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2019/2
Za dveřmi je masopust a s ním i zabijačkové hody. Nemáte-li možnost ani chuť zpracovávat doma celé prase, v únorovém čísle Apetitu najdete recepty na zabijačkové pochoutky ze surovin, které si běžně koupíte v řeznictví. Pokud vepřovému příliš neholdujete, ale přesto byste si v chladném počasí dali rádi něco pořádného, vyzkoušejte jednu ze sytých polévek, která bohatě poslouží i jako hlavní chod. Další inspiraci pro vydatná jídla jsme našli u alpských horalů, protože polévka, špecle i toust jsou vždycky lepší se spoustou sýra! Jestli už vás zima unavuje, zažeňte ji jedním z voňavých jídel oplývajících Tisícem a jednou chutí Orientu. Anebo se vrhněte do růžového opojení s pěti sladce zamilovanými dezerty. Apetit, napsáno s chutí.