Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,0 (102x)
21. 8. 2014
Koláč na plech s malinami & bílou čokoládou


Snadné
> 60 min
4,0 (102x)

V lednici vydrží až tři dny – samozřejmě pokud ho nesníte dřív…


Nezhasínat obrazovku
16 řezů
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

16 řezů
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 344.38 kcal
  • Bílkoviny 5.88 g
  • Sacharidy 23.31 g
  • Tuky 25.19 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(102 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Andrea Turoková profile image
Andrea Turoková
23.07.2009 10:06
kolac je skvely, ale myslim, ze mandle by tam vobec nechybali, miesto nich mozte dat viac bielej cokolady (ja som dala 200g a bolo to super). a do cesta som dala len 50g cukru a kolacik bol sladky tak akurat.... mnam
  profile image
tynas
06.10.2009 22:55
také si myslím, že tam mandle vůbec být nemusí. Jinak je koláč moc dobrý :-) doporučuji
  profile image
wihar
14.03.2009 19:43
Vypadá fakt dobře a přitom je tak jednoduchý:-)
  profile image
zakhana
11.03.2009 12:11
teda co nejdřív vyzkouším, zní to fakt dobře...určitě to bude chutnat všem doma. ...za recept dávám 1*
  profile image
Petra
17.10.2008 09:24
Musí být ty maliny bezpodmínečně čerstvé? Ted když není jejich sezona, mohla bych použít mražené či kompotované? Díky za odpověď.
  profile image
tynas
30.05.2010 14:14
Použila sem jednou i maliny mražené a koláč je super i tak :-)
  profile image
Marcela
16.07.2008 11:46
Veľmi výborný koláč, nádherné spojenie vianočného lineckého cesta s vláčnou náplňou a s ovocím a s bielou čokoládou. Už som ho robila 2x a moja rodina si ho nevedela vynachváliť a zjedla ho na jednom posedení. Mascarpone som nahrádzala jemným tvarohom a mandle mletými nesolenými arašidamy, no a na druhé pečenie pre nedostatok malin som pridala červené ríbezle a čučoriedky (borúvky). Na kvalite a vynikajúcej chuti mu nič neubralo.Vyvážená chuť na letné horúce dni. Mňam.
  profile image
Dana
21.07.2008 17:12
Ahoj Marcelo, chystam se na nej uz delsi dobu, takze dekuji za kladne reference :) Jen jsem se chtela zeptat, jak velky plech ci formu jsi pouzila.
  profile image
Zanka
22.07.2008 20:12
Ahoj, koláč je vinikající, pekla jsem v pátek a dnes peču zase :-) Já použila jsem dortovou formu průměr 26 cm, Ale při uvedené teplotě bych v mojí troubě neupekla, takže jsem přidala na 180.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/8

Srpen 2007