Jídlo původem z Číny je velmi oblíbené v Japonsku. Knedlíčky gyoza se smaží a poté ještě prohřívají v menším množství vody. Tento recept je bezmasý a rozhodně stojí za vyzkoušení.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 151.5 kcal
- Bílkoviny 5.25 g
- Sacharidy 7.5 g
- Tuky 10.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5
Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2011/1
Tak chutná pravá AsieSilvestr pro vaše přáteleSlavnostní krůta podle šéfkuchařeBonbonkyZimní zahrada