Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
5,0 (6x)
18. 7. 2014
Knedlíčky gyoza (bezmasé)
Apetit
Knedlíčky gyoza (bezmasé)
Apetit


Pro zkušené
> 60 min
5,0 (6x)

Jídlo původem z Číny je velmi oblíbené v Japonsku. Knedlíčky gyoza se smaží a poté ještě prohřívají v menším množství vody. Tento recept je bezmasý a rozhodně stojí za vyzkoušení.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 151.5 kcal
  • Bílkoviny 5.25 g
  • Sacharidy 7.5 g
  • Tuky 10.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/1

Tak chutná pravá AsieSilvestr pro vaše přáteleSlavnostní krůta podle šéfkuchařeBonbonkyZimní zahrada