Lehká a osvěžující mražená pěna (semifreddo) s jemnou chutí kávy je po vydatném obědě přesně to pravé. Křupavé piškoty, které voní oříšky, můžete po sejmutí z plechu ještě zatočit jako kornoutky; poslouží vám k tomu rukojeť vařečky.
4
Suroviny
4
Na piškoty
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 572.75 kcal
- Bílkoviny 10 g
- Sacharidy 53 g
- Tuky 35 g
Postup přípravy
Autor: Claudio La Carbonara, z vydání Apetit 2005/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
0,0/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/11
Listopad 2005