Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
5,0 (7x)
24. 6. 2016
Kapsy s hráškovými šiškami
Apetit
Kapsy s hráškovými šiškami
Apetit


< 30 min
5,0 (7x)

Dozlatova pečené šišky plněné hráškem. Podávejte s jogurtem a chlebem pita.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2301 kcal
  • Bílkoviny 77 g
  • Sacharidy 396 g
  • Tuky 35 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/4

Duben 2009

Související články

chleba a pečivo

Škola pečení: Jak připravit nejlepší slané kapsy a plněné placky

Pečivo se slanou náplní má dávnou tradici v mnoha zemích světa. Těsto většinou není nároční na suroviny, plnit jej pak můžete nejrůznějšími druhy náplní. Pod sýrových přes zeleninové až po masové. Získáte tak skvělou svačinku, oběd i večeři. Kapsy můžete napéct a nechat zamrazit. Z mrazničky pak vytáhnete jen tolik, kolik je momentálně zapotřebí.