Nová registrace Zapomenuté heslo

< 10 min
4,0 (52x)
18. 7. 2014
Jogurt pod peřinou


< 10 min
4,0 (52x)

Znám jeden kouzelnický trik – domácí množení jogurtu! Večer ho smícháte s mlékem, strčíte pod peřinu, a ráno na vás čeká několikanásobné množství jogurtu. Nechte si o něm zdát!


Nezhasínat obrazovku
1 litr jogurtu
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

1 litr jogurtu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 120 kcal
  • Bílkoviny 10 g
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 6 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit Jogurt pod peřinou

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(52 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce