Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,8 (16x)
18. 7. 2014
Jehněčí krk pečený na másle s bramborami


Snadné
> 60 min
3,8 (16x)

Zkuste se ovládnout, a než se brambory trochu opečou a kůrčička zpevní, radši je nemíchejte. Mohli byste mít z brambor bramborovou kaši.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1026.5 kcal
  • Bílkoviny 35.25 g
  • Sacharidy 72.75 g
  • Tuky 51 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/6

Božské jahodyKuřecí křidýlkaVtipné dorty pro děti