Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 25 min
3,4 (10x)
7. 6. 2023
Hráškové placičky
Apetit
Hráškové placičky
Apetit


Velmi snadné
< 25 min
3,4 (10x)

Některé děti snědí skoro všechno, jiné nosí v hlavě dlouhý seznam toho, co jim nesmí přijít na talíř. Jak ale takovým dětem zajistit pestrý jídelníček? Občas je nutné uchýlit se k menšímu podvodu a některé suroviny zkrátka schovat. Jednou ze skvělých „schovek“ jsou bezesporu placičky všeho druhu. Do těchto hravých zdravých hrachových placiček jsme úspěšně ukryli ricottu a hrášek.


Nezhasínat obrazovku
Na cca 10–12 placiček
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 10–12 placiček

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 139.75 kcal
  • Bílkoviny 7.92 g
  • Sacharidy 17.33 g
  • Tuky 4 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,4/5

Hodnocení receptu

3,4/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/6

Červnový Apetit (v prodeji od 19. května) je naší ódou na přicházející léto a také pozvánkou do gurmánského světa plného chutí. Ty s námi můžete objevovat prostřednictvím Dnů Apetit, týdenního online festivalu toho nejlepšího jídla a pití, který si lze užít z pohodlí svého domova. Týden výhodných nákupů, slev a dárků vyvrcholí v sobotu 18. června 11. Apetit piknikem. Přijměte naše pozvání a dorazte za námi do pražské Grébovky. A jaká inspirace vás čeká na stránkách červnového vydání? Vychutnejte si s námi večeře s těstovinami či ty nejlepší jahodové recepty z naší nové kuchařky, uspořádejte pro přátele hostinu pod širým nebem, naučte se kouzlit s tortillami, zpracovat kedlubnové listy nebo připravit pravé italské rizoto. Podělíme se s vámi i o recepty na luxusní snídaně a naše tajné finty, jak děti bez nátlaku naučit jíst více luštěnin či zeleniny.  Těšit se můžete i na rozhovor s čerstvou vítězkou soutěže Peče celá země Martinou Kynstlerovou. Apetit, napsáno s chutí.