Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
3,9 (22x)
18. 7. 2014
Herr Metalín


Velmi snadné
< 20 min
3,9 (22x)

Vyzkoušejte recept na nejlepší nakládaný hermelín na světě v roce 2008.


Nezhasínat obrazovku
2-4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2-4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 557.5 kcal
  • Bílkoviny 25.5 g
  • Sacharidy 46 g
  • Tuky 30.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit Herr Metalín

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(22 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
bles
07.05.2009 13:41
ty švestky jsou tam opravdu zajímavé. já přidávám ještě i lžičku pálivého helmans kečupu, je fakt dost pálivý, takže stačí málo. olivový olej máme doma pořád a normální už snad ani nekupuju - chutově mi vyhovuje nejvíc bertoli.

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.