Vařte chytře - polovinu připravené náplně můžete podávat nejprve třeba s kuskusem, těstovinami, polentou nebo quinoou a druhý den ze zbylé poloviny udělat pirohy.
Na 12 pirohů
Suroviny
Na 12 pirohů
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4557 kcal
- Bílkoviny 114 g
- Sacharidy 431 g
- Tuky 250 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/1
David Růža vás naučí sušiSilvestr podle redaktorek7 druhů cukroví bez trouby