Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
5,0 (5x)
14. 11. 2022
Falešné kuřecí Alfredo ze špagetové dýně
Apetit
Falešné kuřecí Alfredo ze špagetové dýně
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
5,0 (5x)

Původní italský domácký pokrm fettuccine Alfredo, tedy široké nudle s máslem a parmazánem, prošel ve Spojených státech proměnou, dostal se na jídelníčky restaurací a přibyla v něm smetana, česnek a také kuřecí maso či krevety. Naše bezlepková (pokud si ohlídáte majonézu) variace na tohle téma má namísto těstovin ,špagety‘ z pečené dýně a smetanu v ní nahrazuje majonéza.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 476 kcal
  • Bílkoviny 34.25 g
  • Sacharidy 9.5 g
  • Tuky 33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/11

Sychravé podzimní dny přímo vybízejí k tomu, abychom vařili jídla, která nás zahřejí na těle i na duchu. Přesně takové recepty jsme si pro vás připravili do listopadového čísla Apetitu. Na co se můžete na stránkách nového vydání těšit? Čekají vás poctivé husí hody, voňavá jídla z trouby i z pomalého hrnce, která vás doslova pohladí. Nechybí ani nové dýňové recepty, které budete vařit zas a znova (přísaháme!). Společně se zahřejeme čerstvým zázvorem a život si osladíme vaflemi. Jana Florentýna Zatloukalová vás nechá nahlédnout do své nové kuchařky Merendy v zástěře a šéfcukrář Café Imperial Daniele Combi vás krok za krokem provede přípravou dechberoucího dezertu Caramelia. A kam se vydáme na toulky? Tentokrát do překrásného Švýcarska. Už se těšíte?  Apetit, napsáno s chutí. Listopadové číslo Apetitu je v prodeji od 14. 10.