Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,0 (158x)
5. 12. 2017
Dortletky
Apetit
Dortletky
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,0 (158x)

„Dorletky jsou rodinný poklad mé kamarádky Valiny a hlavně její tety Ivanky,“ říká naše grafička Magda, která pro vás recept získala. Rozhodně je přidejte na seznam letošního ‚musím upéct‘. 


Nezhasínat obrazovku
Na asi 30 koleček
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na asi 30 koleček

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5424 kcal
  • Bílkoviny 67 g
  • Sacharidy 460 g
  • Tuky 344 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(158 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Cookies s kousky čokolády

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/12

Na stránkách prosincového čísla Apetitu vás čeká spousta vánoční inspirace, na kterou se každý rok tolik těšíte. A my s vámi! Přinášíme vám mnoho nápadů, co vařit a jíst o adventu. Ať už potřebujete uvařit rychlou večeři pro rodinu mezi sháněním dárků a pečením cukroví nebo pohostit nečekanou návštěvu. Letošní originální nápady na nové druhy cukroví si zamilujete! Navíc se s námi a blogerkou Meg naučíte zdobit perníčky jako profík. Štědrou večeři jsme pro vás pro jistotu připravili hned 3x! Jednu klasickou podle Jany Florentýny Zatloukalové, jednu odlehčenou a jednu vegetariánskou, aby si na své přišel opravdu každý. Ani s jedním menu nešlápnete o svátcích vedle. Recepty pro adventní čas jsme pro vás získali i z nové knihy Karolíny Kamberské, Jídlo jako vášeň. A pokud chcete obdarovat své blízké jedlými dárky, máme pro vás nápady na luxusní lahůdky do lahve, krabičky, sklenice i celofánu.  Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.