Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,8 (10x)
5. 12. 2018
Čokoládová kolečka
Apetit
Čokoládová kolečka
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,8 (10x)

Čokolada a lískové oříšky k Vánocům neodmyslitelně patří. Proměňte je v tahle lahodná kolečka!


Nezhasínat obrazovku
Na 2 plechy
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 2 plechy
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3962 kcal
  • Bílkoviny 49 g
  • Sacharidy 338 g
  • Tuky 254 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: kojzarova.m , z vydání Apetit 2009/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Eva Šeligová profile image
Eva Šeligová
04.12.2018 22:10

Manzelovi moc chutnaji, ale vzdycky se mi pri peceni uplne roztecou na tenkou placku. Kde delam chybu? Chladila sem pres noc.

Lucie Plachá profile image
Lucie Plachá
07.12.2018 10:42

Nevím, ale mě se stalo tohle se vším cukrovím, když jsem zadělala těsta máslem a ne Herou. Heru používám léta, takže jsem se k ní rychle vrátila.

Lucie Velek
10.12.2018 15:27

Dobrý den,
osobně bych zkusila snížit teplotu v troubě (já peču cukroví na 150–160 stupňů), také je možné plech s kuličkami před pečením na chvíli vložit do mrazáku, aby šly do trouby opravdu studené.

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/11

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.