Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
3,4 (33x)
18. 7. 2014
Cizrnový hamburger
Apetit
Cizrnový hamburger
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
3,4 (33x)

Vypadá cool, chutná skvěle, je zdravý a bez masa. Skvělá svačina pro děti do školy. Předpis je rovnou na 4 kousky, protože si ho do práce rádi vezmete taky!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na omáčku

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1061.75 kcal
  • Bílkoviny 47.75 g
  • Sacharidy 118.75 g
  • Tuky 36 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2011/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,4/5

Hodnocení receptu

3,4/5
(33 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/9

Muffiny – 1 těsto, 10 variantVtipné a chutné svačiny do školyTažený štrúdl od mistraSezona: jehněčí, květák, fíky

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.