Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,6 (8x)
18. 7. 2014
Caesar salát
Apetit
Cézar
Apetit


Snadné
< 60 min
4,6 (8x)

Podle originálního receptu se zálivka na cézar vyrábí ze syrových žloutků. V domácích podmínkách ale nemůžeme mít stoprocentní jistotu, že jsou zdravotně nezávadné, takže jsme je nahradili smetanou. Výsledek je stejně skvělý!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na zálivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 502.25 kcal
  • Bílkoviny 14.5 g
  • Sacharidy 11.25 g
  • Tuky 41 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
11.09.2007 08:01
Recept se nachází v příloze č.7/06, str.5

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/7

Červenec 2006

Související články