Bezchybná italská kombinace sýra a rajčat je skvělá i jako lehký letní oběd. Přitom recept na caprese je až banálně jednoduchý. Základem jsou zralá rajčata a kvalitní mozzarella. Lístky bazalky, olivový olej a balzamikový ocet vše patřičně doladí. Zkrátka kombinace snů.
2
Suroviny
2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 280 kcal
- Bílkoviny 17 g
- Sacharidy 10 g
- Tuky 18 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5
Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2008/8
Srpen 2008