Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 75 min
4,2 (191x)
30. 8. 2016
Brownies
Apetit
Brownies
Apetit


Snadné
< 75 min
4,2 (191x)

Brownies je univerzální dezert, který uspokojí sladké touhy a budete ho mít upečený rychle a bez námahy. Právě jste našli recept na vláčné brownies, které potěší každého milovníka čokolády. Navíc jim sluší maliny i oříšky. Americké brownies neznají hranic!


Nezhasínat obrazovku
16 kostek
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

16 kostek
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 301.56 kcal
  • Bílkoviny 4.94 g
  • Sacharidy 27.44 g
  • Tuky 19 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Apetit. Mike Hyrman, z vydání Apetit 2005/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(191 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Hana S profile image
Hana S
26.01.2020 15:03

Výborný recept na brownies, který sklidil velký úspěch. Místo bílé a mléčné čokolády jsem dala čokoládu s příchutí slaný karamel. Tento update mohu jen doporučit, brownies chutnaly výborně. :-)

Di Jenč profile image
Di Jenč
28.09.2017 14:50

Tento recept na brownies jsem se dostala az dnes, v minulosti jsem vyzkoušela brownies s Nuttelou. A muzu říct,ze je tento lepsi,není tak sladký a přitom je lahodny, hodne hodne čokoládový,to je pro milovníky čokolády senzační. Pekla jsem ho podle postupu,jen ubrala cukr o 70g a pridala čokoládu 70% o 70g. A výsledek super,pekl se cca 27minut a je krasne "matlavy"uvnitř :) tak jak to ma byt...si myslím....:). Diky

  profile image
tynas
18.04.2009 03:55
Brownies sem pekla několikrát a vždy se povedly. Je to velice jednoduchy recept. Místo mléčné čokolády používám tu s oříšky...a nakonec doplním vanilkovou zmrzlinou. Je to neuvěřitelně čokoládová mnamka!
  profile image
Katka
20.08.2008 12:43
Tak jsem zkoušela teď o víkendu a musim říct, že fakt výborný. Pro milovníky, hlavně hořké čokolády, naprostá bomba :o) Dala jsem jen 200 g toho přírodního cukru a bylo to sladké tak akorát + jsem ještě přidala lžičku prášku do pečiva.
  profile image
barča
22.07.2008 18:24
dělala jsem je na oslavu a sklidily až nevídaný úspěch!..kdyby hosté věděli jak jsou jednoduché..:)
  profile image
Monika
15.07.2008 12:46
Tento recept na brownies je opravdu vyborny. Pecu pouze z bio prisad a misto kousku cokolady pridavam 40g jemnych jahlovych vlocek. Brownies jsou potom lehce krupave, ale pritom stale vlacne a jemne navlhle jak to ma byt. Mnamka :)
  profile image
Lucka
27.06.2008 13:11
Teda tohle je naprosto neuvěřitelná dobrota. Příprava není nijak složitá, netrvá to dlouho a výsledek je opravdu excelentní. U nás se jistě dlouho neohřejí a zaručeně si jejich upečení v dohledné době zopakuji...:)
  profile image
claris
28.05.2008 11:06
Tento recept na brownies mam uz lety vyzkouseny. Je uzasny a vzdy s nim zaboduji. Pouze vynechavam kousky mlecne a bile cokolady, jelikoz mi to prijde jako noseni drivi do lesa a narusuje to tim jeho ojedinelou vlacnost. Tento moucnik se stal uz neodmyslitelnou soucasti kazde akce ci oslavy. Jen tak dal a vice takovychto receptu :-}
  profile image
gurmán
17.12.2007 23:27
Neuvěřitelně skvělé cukrovíčko!!! Ách... :o)
  profile image
markéta
08.01.2008 13:46
Vyrábím zásadně po Vánocích, kdy se sejdou mraky čokládek, figurek, višní v čokoládě, nuget a dalšího...v základu ale doporučuju se striktně držet čokolády s vysokým podílem kakaové hmoty a holandského kakaa...a pak už místo kousků jenom bílé čokolády, krájím, mixuji a přidávám právě ty "sešlé se" zbytky..dotáhnu kůrou a dužinou z 1/2 pomeranče a 1/2 mandarinky (pak se totiž nemusíte bát, že přepečete a výsledek bude příliš suchý)...finále má pokaždé trošku jinou chuť a pokaždé na mě z celého plechu zbyde sotva jeden trojúhelníček...

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/5

Květen 2005