Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,1 (73x)
18. 7. 2014
Brokolicová polévka s nivou
Apetit
Brokolicová polévka s nivou
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,1 (73x)

Sytě pikantní brokolicová polévka, která potěší každého milovníka zeleninových jídel a těch ostřejších zvláště. Zvládnete ji uvařit za dvacet minut a dá se i zamrazit, takže ji budete mít kdykoliv po ruce. Pak stačí polévku jen rozehřát, přidat kousek čerstvého pečiva nebo krutonů a hlad je zažehnaný. Lepší než kupovaná!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 290.5 kcal
  • Bílkoviny 14.5 g
  • Sacharidy 21.25 g
  • Tuky 15 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(73 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Antonín Provazník profile image
Antonín Provazník
04.02.2019 21:21

Méně tymiánu je rozhodně lepší

Lucie Velek
05.02.2019 09:33

Dobrý den, množství koření vždy záleží na chuťových preferencích každého kuchaře. Pokud se Vám zdál tymián v receptu příliš výrazný, samozřejmě ho můžete dát méně, případně úplně vynechat. :-)

Andrea Turoková profile image
Andrea Turoková
06.03.2009 15:34
recept sa nenachadza v cisle 03/2007 ale 03/2008

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/3

Březen 2008

Související články

Český sýr: delikatesa světové chuti

Když se řekne sýr, mnoho lidí si představí sýrové velmoci jako je Itálie, Francie nebo třeba Holandsko. Málokdo však ví, že tradice výroby sýrů se v Čechách dochovala a stále se zdokonaluje již celá staletí. Čerstvé sýry jsou pro české mlékárny hračka, ale nebojíme se ani zralých či šlechtěných plísňových sýrů.