Sytě pikantní brokolicová polévka, která potěší každého milovníka zeleninových jídel a těch ostřejších zvláště. Zvládnete ji uvařit za dvacet minut a dá se i zamrazit, takže ji budete mít kdykoliv po ruce. Pak stačí polévku jen rozehřát, přidat kousek čerstvého pečiva nebo krutonů a hlad je zažehnaný. Lepší než kupovaná!
Suroviny
Na 1 porci
- Energie 290.5 kcal
- Bílkoviny 14.5 g
- Sacharidy 21.25 g
- Tuky 15 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/3
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2008/3
Březen 2008
Komentáře
Méně tymiánu je rozhodně lepší
Dobrý den, množství koření vždy záleží na chuťových preferencích každého kuchaře. Pokud se Vám zdál tymián v receptu příliš výrazný, samozřejmě ho můžete dát méně, případně úplně vynechat. :-)