Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,7 (12x)
18. 7. 2014
Bramborový salát s hráškem a avokádem
Apetit
Bramborový salát s hráškem a avokádem
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,7 (12x)

Dokonalá příloha ke smaženým pokrmům. Hodí se k tuňákovým placičkám stejně jako ke karbanátkům nebo sýrovému špízu.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na zálivku

Na salát

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1922 kcal
  • Bílkoviny 30 g
  • Sacharidy 141 g
  • Tuky 135 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/12

Cukroví pro rok 2010Delikátní foie gras3× vánoční menuDárečky z kuchyně

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.