Avokádo se často přirovnává k máslu. Když je tohle ovoce plně zralé, má krémovou konzistenci a jemnou, lehce olejnatou chuť. Jestli máte rádi klasické brambory s máslem, budete z naší jednoduché, a přitom rafinované variace nadšeni!
4
Suroviny
4
Na zálivku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 294.75 kcal
- Bílkoviny 4.75 g
- Sacharidy 27.5 g
- Tuky 17.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/6
Červen 2007