Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,5 (11x)
25. 8. 2016
Bramborová focaccia pugliese
Apetit
Bramborová focaccia pugliese
Apetit


Snadné
< 30 min
4,5 (11x)

Ze základního chlebového těsta se dá vytvořit i něco velmi výjimečného. Když přidáte brambory a rozmarýn, získáte legendární italský chléb focaccia (čti: fokača). Stačí ho doplnit salátem, a máte skvělý lehký oběd!


Nezhasínat obrazovku
8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 299.63 kcal
  • Bílkoviny 10.88 g
  • Sacharidy 54.88 g
  • Tuky 2.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
30.03.2008 09:22
Recept se nachází v č.1/06, str.27
  profile image
vh
26.03.2008 14:29
V seznamu ingrediencí chybí 300ml vody.
  profile image
Kájinka
04.07.2008 14:11
Recept jsem vyzkoušela a dělám ho od té doby pravidelně, i s malými obměnami. Oblíbili jsme si na těsto místo brambor naskládat rajčata, olivy a sýr a zasypat oregánem. Taková domácí pizza. Vřele doporučuji všem!!!
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/1

Leden 2006