Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
5,0 (4x)
9. 5. 2016
Bageta s marinovanou zeleninou
Apetit
Bageta s marinovanou zeleninou
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
5,0 (4x)

Zelenina marinovaná v bylinkovém dresinku je doslova nezapomenutelná a návyková! 


Nezhasínat obrazovku
Pro 2 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby

Na dresink

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2608 kcal
  • Bílkoviny 103 g
  • Sacharidy 80 g
  • Tuky 205 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/5

Konečně je čas pustit se do vaření z čerstvých jarních surovin. Vymysleli jsme pro vás snadné a rychlé večeře pro pracovní týden. Představíme vám kůzlečí maso, které zbožňujeme pro jeho jemnou chuť, a nezapomeneme ani na chřest. Dáte si zelený, nebo bílý? My hlasujeme pro oba.Tohle číslo jsme uvařili společně s pěti odvážnými čtenáři. Radka, Eva, Helena, Filip a Petr do květnového Apetitu dali obrovský kus srdce a výsledkem jsou jídla, která vypadají krásně, a ještě lépe chutnají. Užijte si jejich menu stejně jako my!Víte, jaká je největší slast? Ochutnejte naše sladké dezerty a budete znát odpověď. Kořeněný dort s malinami, banánový cheesecake, tres leches i hříšné zmrzlinové poháry si užijete do poslední lžičky.