Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
3,8 (32x)
25. 7. 2014
Bábovka z mikrovlnky
Apetit
Bábovka z mikrovlnky
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
3,8 (32x)

Recept od čtenářky od Dity Ondrejkové z Frýdku-Místku. Vyzkoušejte a budete příjemně překvapeni, že se bábovka dá upéct také v mikrovlnce. A chutná skvěle!


Nezhasínat obrazovku
Na 1 bábovku
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 bábovku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3012 kcal
  • Bílkoviny 64 g
  • Sacharidy 255 g
  • Tuky 182 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(32 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/5

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.