Nová registrace Zapomenuté heslo
11. 4. 2019
Vepřové špízy s bramborami
Apetit

Máte oblíbené recepty na gril, se kterými si vystačíte celé léto? My taky! Každý z nich jsme vylepšili novým nápadem. Tak letos zkuste i ty naše. Máme pro vás deset receptů na gril a k nim několik báječných sals a dipů na dochucení.

Recepty

Grilování Sezona

Podobné kolekce receptů

Související články

shutterstock_1936014517.jpeg

Marináda – tajná zbraň každého grilmistra. Co a jak dlouho marinovat, abyste dosáhli dokonale křehkého a šťavnatého výsledku?

Ne každé maso potřebuje marinádu, aby zazářilo na talíři. Zatímco vyzrálé hovězí si vystačí se solí a pepřem, jiné kusy jako vepřová krkovice nebo kuřecí prsa si o marinování přímo říkají. Správně zvolená směs oleje, kyselé složky, bylinek a koření dokáže proměnit obyčejný kousek masa ve šťavnatou a voňavou delikatesu. Co do marinády patří a jak dlouho nechat suroviny odpočívat, aby výsledek stál za to?