Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
3,7 (16x)
19. 5. 2016
Kuřecí špízy ze stehenních řízků


Velmi snadné
< 30 min
3,7 (16x)

Stehenní řízky jsou na grilování vhodnější než maso z prsou.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na dip

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 443.75 kcal
  • Bílkoviny 25.75 g
  • Sacharidy 18.75 g
  • Tuky 29.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/7

10 receptů na grilOvocné koláče z plechuLetní osvěžení

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.