< 45 min
5,0
Telecí na marsale s fettuccine a houbami
< 10 min
4,4
Kuře v omáčce z citronu, másla, marsaly a kaparů
> 60 min
4,1
Kuře s čočkovým ,rizotem‘
< 30 min
4,3
Pravé italské tiramisu
< 30 min
4,1
Benátský vaječný likér
< 30 min
3,6
Bleskové ragú
< 20 min
5,0
Pomalu pečené kuře se žampiony a marsalou
< 20 min
3,3
Vepřové plátky à la saltimbocca
> 60 min
5,0
Zabaglione s marsalou
> 60 min
3,6
Zimní zabaglione
< 20 min
5,0
Pisciotta - koláč s olivovým olejem
5,0
Telecí scaloppini na marsale a smetaně
< 30 min
0,0
Zabaglione s hrozny
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví