Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
5,0 (4x)
18. 7. 2014
Zabaglione s jahodami
ImageProfessionals
Chlazená vinná pěna zabaglione
ImageProfessionals


Velmi snadné
> 60 min
5,0 (4x)

Půvab slavného italského dezertu spočívá v našlehané pěně. Zabaglione v klasické podobě byste proto měli sníst okamžitě, aby krém nesedl. My jsme ho ale vyztužili trochou želatiny, a tak ho bez obav můžete před podáváním vychladit.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na zabaglione

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 957.25 kcal
  • Bílkoviny 87.25 g
  • Sacharidy 34.25 g
  • Tuky 51.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/9

Září 2005