Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,3 (12x)
7. 3. 2017
Amur s cizrnovými bramborami & salsou
Apetit
Amur s cizrnovými bramborami & salsou
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
3,3 (12x)

Amur v mnohém připomíná kapra, ale má pevnější a jemnější maso a méně kostí. Připravit jej můžete stejně jako naši štědrovečerní rybu nebo ochutnejte rybí speciality šéfkuchaře Radka Šubrta. 


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na cizrnové brambory

Na salsu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3961 kcal
  • Bílkoviny 228 g
  • Sacharidy 396 g
  • Tuky 154 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,3/5

Hodnocení receptu

3,3/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/3

Společně si připravíme domácí kari pasty a z nich uvaříme báječná jídla, která dokonale zahřejí a nabijí tělo energií. Hitem dneška je bezesporu fermentování! S námi ho zcela hravě zvládnete i v domácích podmínkách... Spojíme špetku vzpomínek z dětství s kapkou inspirace z amerických bister a užijeme si spolu návštěvu mléčného baru. Dáte si raději jahodový shake nebo řezy Florida? Piknik v zimě? Ano! Uvařte si dobroty podle našich receptů a uspořádejte malou hostinu na čerstvém vzduchu... Zařaďte do svého jídelníčku superpotraviny! Jsou plné živin, vitamínů a minerálů a pro vaše zdraví udělají maximum.

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.