Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Základné rizoto z rúry
Základné rizoto z rúry


< 60 min
0,0 (0x)

1 Zahřejte troubu na 180 °C, horkovzdušnou na 160 °C. Na rovné čisté ploše přeberte rýži, potom ji nasypte do zapékací nádoby o rozměru cca 22 × 30 cm a objemu alespoň dva a půl litru (nebo do hrnce vhodného do trouby), zalijte vývarem a pořádně promíchejte. 2 Nádobu důkladně zakryjte alobalem (nebo dokonale těsnící poklicí, pokud ji máte k dispozici). Pečte čtyřicet minut nebo tak dlouho, aby se většina vývaru vstřebala a rýže byla uvnitř al dente (tvrdá na skus). Jemně vmíchejte parmazán, nakrájené máslo, sůl a pepř a ihned neste na stůl.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 569.75 kcal
  • Bílkoviny 20 g
  • Sacharidy 87.5 g
  • Tuky 14.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt